Доставки
За поръчки използвайте количката за пазаруване или на посоченият електронен адреси изписан по-долу,може и чрез формата за контакт,като и на: +359 895217820 - Telenor
Поради големия интерес,умоляваме настоящите и бъдещи клиентите във връзка със запитване или консултация по телефона с нас да бъде в рамките на работният ден от 10:00 - 17:00 часа, без събота и неделя както и обявените празнични дни за което Ви благодарим предварително.
На емайл subal721@gmail.com можете да изпращате запитвания и поръчки по всяко време в денонощието.


!!! ВНИМАНИЕ !!!
Събота и Неделя са почивни дни както и всички Национални празници.!!!

Поръчки, получени до 16:00 часа пътуват същия ден.
Поръчки, получени след 16:00 часа пътуват на следващия ден.
Поръчки, получени в петък след 16:00 часа, събота и неделя, пътуват в понеделник.
Цената на опцията "Получаване с куриер" се калкулира допълнително от куриерска фирма ' Екон Експрес - доставчик и се заплаща от клиента като цена на доставката може да си я калкулира те и сами ако пожелаете с виртуалният офис на Екон Екпрес в него се влиза като кликнете върху картинката на куриерската фирма,която се намира под Новини в дястно на екрана.Фирмата ни има вече сключен договор с Еконт Експрес като всички доставки са от - 10% до -20% от крайната цена на доставката.
Условия за пазаруване
- Указаната цена на отделните стоки е за 1 брой без включен ДДС.
• Заявяването на интерес – “поръчка” за определена стока става чрез натискане на бутона "поръчай" ако са определени бройки то трябва да натиснете бутона поръчай толкова пъти каквото количество по-желаете .
• След натискане на бутона "Поръчай" се счита, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ е закупил съответната стока при обявените условия и цени.
• При поръчката клиентът задължително посочва точен адрес и телефон, данни за фирмата или ЕГН за физическото лице за издаване на фактура и осъществяване на доставка.
• Посочването на непълни или неверени данни прави поръчката невалидна.
Условия на доставка
• Доставката на стоките до ПОТРЕБИТЕЛИТЕ се извършва посредством куриер, като разходите по доставянето се заплащат от ПОТРЕБИТЕЛЯ в момента на доставката.
• След натискане на бутона "Порачай" се счита, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ е упълномощил „Субал бг” да организира доставката на закупените стоки на посочения от него адрес.
• При избор на “доставка с наложен платеж” , ПОТРЕБИТЕЛЯТ е длъжен да заплати стоката при получаването й на приносителя на стоката заедно с транспортните разходи по доставката.
• Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.
• Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес „Субал бг” се освобождава от отговорност за неизпълнената доставка, а потребителят се задължава да му възстанови направените разходи за доставката й.
• Транспортните разходи, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката като има право на оглед.
• В случай на неизпълнение от ПОТРЕБИТЕЛЯ на задълженията му по доставка, фирмата има право да му откаже по-нататъшен достъп до част или до всички УСЛУГИ.
Отказ за получаване на поръчана и доставена стока
• ПОТРЕБИТЕЛЯТ, поръчал стока и получил същата с куриер, има право да откаже получаването на поръчката, само в един от следните случаи:
- при транспортирането стоката или нейната опаковка са повредени;
- рекламации по гореизброените пунктове се извършват само в момента на доставката и се съставя протокол разписан от куриера. Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена / разпокъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера.
При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.
Извън изброените случаи, ПОТРЕБИТЕЛЯТ няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока.
-Вие можете да върнете закупените от вас продукти в четиринадесет (14) дневен срок от получаването им. Ще получите обратно парите, които сте заплатили за тях, при следните условия:
- Продуктите трябва да бъдат в оригиналния си вид, опаковка и качество.
- Разходите за връщането на продукта са за ваша сметка.
Възстановяването на сумата за закупени продукти ще бъде извършено незабавно, по начина, по който са платени, след като се уверим в тяхната цялост.
Ако състоянието, в което ни връщате продуктите не отговаря на посочените условия, Субал-България си запазва правото да ви ги върне обратно, като сумата, с която сте ги закупили, става невъзвращаема.
Ако решите да върнете даден продукт, моля първо да ни уведомите, като изпратите съобщение с номера на вашата поръчка и причината за връщане на адрес: subal721@gmail.com
ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ (нагоре)
Личните Ви данни се третират поверително при пълно спазване на Европейското законодателство. Освен нас, нужда от предоставяне на данни, необходими за изпълнението на поръчката имат нашите партньори в предоставянето на услуги (например куриерската фирма и митническите служби).
Можете да се запознаете по-подробно с политиката на Европейския съюз по отношение на Защитата на личните данни (която спазваме стриктно) тук: http://europa.eu/legislation_summaries/information_society/data_protection/l14012_en.htm
Оставаме на Ваше разположение за допълнителни въпроси.
За съжаление по телефона можем да окажем помощ само на български език. На английски език можем да помогнем по e-mail или чрез формата за контакт в нашия сайт.
Ет "Субал-Бг - Г.Димитров"
Левски 5900 ул.П.Евтимий 39
ЕИК N:201982877
Онлайн Магазин:Субал-България
Лице за контакт:
Георги Димитров / управител /
За нас

Фирма СУБАЛ България.Излиза на българският пазар през 2009г.Тя се явява представител за България на руската фирма Субал–Москва Русия, която е един от основните производители на инструменти и консумативи за су джок игло,магнито-терапията за Русия и световния пазар.Както за тях така и за вътрешният пазар произвеждаме:

[1] Бездимна мокса от дървени въглища и билката пелин, която за разлика от моксата на други фирми не се използват аромати от етерични масла,за да се избегне появата на алергии.Който използва тази мокса ще остане доволен.След като се запали тя не мирише неприятно а е с лек аромат на барбекю който се появява от дървените въглища които са основната и съставка.
[2] Масажни пръстени и гривни.
[3] Масажни-Кестенчета и спирали.
[4] Диагностични сонди.
[5] Поставки за мини мокса.
Вие сами ще се уверите в качеството и цените на продуктите които предлагаме.

Ет "Субал-Бг - Г.Димитров"
Левски 5900 ул.П.Евтимий 39
ЕИК N:201982877
Онлайн Магазин:Субал-България
Лице за контакт:
Георги Димитров/ управител /

За търговци
От България - при поръчка над 80 лева доставката е за наша сметка до офис на Еконт Експрес.Ако артикулите са в период на промоция безплатната доставка отпада.